Alibaba.Com İle E-İhracat Tanıtım Toplantısı Düzenlendi

Manisa Ticaret ve Sanayi Odası (Manisa TSO), Alibaba.com Türkiye Temsilcilerinden TradeFive iş birliği yaparak üyelerine yönelik yeni ihracat pazar fırsatları ve potansiyel müşteriler ile özel avantajlar sunan bir toplantı gerçekleştirdi.

Manisa TSO üyelerinin e-ihracat yolu ile iş hacimlerini büyütmelerine katkı sağlamak amacıyla, Manisa TSO ve Alibaba.com Türkiye Temsilcilerinden TradeFive iş birliği ile ‘’Alibaba.com ile E-İhracat Tanıtım Toplantısı’’ düzenlendi.

Manisa iş dünyasının yoğun katılım sağladığı toplantıya Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yılmaz, Meclis Başkanı ümit Türek, TradeFive CEO’su Emrah Cora, Demirci Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Kasım Kabak, Manisa TSO Yönetim Kurulu başkan Yardımcısı Sezen Şenay, Manisa TSO Meclis Üyeleri ve Manisa iş dünyasının seçkin temsilcileri katıldı.