HABERLER

Kazakistan Heyeti’nin Manisa TSO Ziyareti


Manisa Ticaret ve Sanayi Odası (Manisa TSO) Oda üyelerinin dış pazarlara ulaşması noktasında yoğun temaslarda bulunan ve birçok yabancı heyeti Manisa’da misafir eden Manisa Ticaret ve Sanayi Odası, Kazakistan Cumhuriyeti Ankara Büyükelçisi Yerkebulan Sapiyev ve beraberindeki heyeti konuk etti.

Odamız Başkanı Sayın Mehmet Yilmaz, hazırlanan sunum eşliğinde Kazakistan heyetine Manisa’nın ekonomik yapısı ile odanın işlevi ve yaptığı hizmetler hakkında bilgilendirmede bulundu.

Kazakistan Cumhuriyeti Ankara Büyükelçisi Sayın Yerkebulan Sapiyev ise, “Bizim burada kardeşlerimiz, dostlarımız var. Bu nedenle sizleri hiçbir zaman aklımızdan çıkarmıyoruz. Manisa gelişen bir şehir. Sizden de dinledik. En önemlisi sanayi ve tarım şehri. Bugün burada kuracağız bağlantılar ile ileriki günlerde iki ülke arasındaki ticari ilişkileri daha da ileriye götüreceğimizi düşünüyorum. Biz burada ki sanayinin bizim bölgemize de gelmesi için sizlerin desteklerinizi bekliyoruz. Kıymetli sunumları ve göstermiş oldukları misafirperverlikten dolay Manisa Ticaret ve Sanayi Odası ailesine teşekkürlerimizi sunuyoruz” diye konuştu. Yaklaşık 2 saat süren toplantının ardının firma ziyaretleri yapılarak günün anısına Kazakistan heyeti ve katılımcılar birlikte fotoğraf çektirdi.